07 októbra 2007

Živé kvety. Nový album!

Bratislavské Živé kvety na jeseň vydajú nový album! Po Slobode z roku 2005 to bude už ich piate cd. Nahrávanie sa uskutočnilo koncom prázdnin v Česku, v tomto čase by už mal byť výsledok zmixovaný a obal na ceste. Niektoré zo skladieb na novinke Bez konca sú fanúšikom známe už z koncertov, celkovo sa na albume objaví dvanásť pesničiek. Sedem z nich bolo exkluzívne odpremiérovaných na internetovom rádiu A1, vypočujte si ich TU. Zvuk Živých kvetov, rovnako ako aj prejav Lucie Piussi potvrdzujú svoju výnimočnosť, ich texty sú stále presné a mrazivé (Zahoď to trápenie). Bez konca vychádza na labeli Slnko records, kde vyšli aj dva predchádzajúce albumy. Krst sa uskutoční 24. novembra v Randal klube.

kompetný tracklist:
1. Život je rozprávka
2. Silný jak lev
3. Samou nehou
4. Plynúť
5. Zas je to všetkým jedno
6. Slovník živých slov
7. Vzácne
8. Bez konca
9. Daniel Tupý
10. Z prachu a popola
11. Zahoď to trápenie
12. Ľúbim ťa

4 comments:

lucus povedal(a)...

na teda uz som si myslela,ze o nich nenapises...tesim sa na album.

exp povedal(a)...

na http://novahudba.blogspot.com/ som o nich pisal uz pred troma tyzdnami, ale nejako sem sa nejako nedostali. tak bez pocuvat skladby :P

Anonymný povedal(a)...

exp:
zabudol si napisat ze hrali aj na _fm. bolo to tak v noci, pocuvala som to do zaspavania a v hladine alfa sa mi ulozil jeden song: silny jak lev. fasa vec.

btw, moj vztak k zk sa meni z fascinacie na nostalgicke retro pocity pri pocuvani:) a je jedno ci novych alebo starych veci, tym padpm sa tesim na novy album.

a este: tvoj bloG nie je ani nahodou flakacsky :))

lucus povedal(a)...

to vies lupe,exp ani nahodou neni flakac:D

pojdem pocuvat,ak sa bude dat.este dopisujes na novuhudbu??