06 júna 2007

NEvideo, novinka od The Polyphonic Spree

Kvízová otázka číslo jedna: Videli ste už popovú kapelu s dvadsiatimi troma členmi? Nie? Ani nepočuli? A The Polyphonic Spree vám tiež nič nehovorí? Znova nič? Nevadí, napravíme to. Pozriete si video. K novému singlu. Running Away, prosím pekne. A tu prichádzame, milé deti, k druhej kvízovej otázke. Videli ste už hudobné video, ktoré videom nie je? Znova nič? Nevadí, napravíme aj toto.

Running Away je prvý singel z nového albumu The Polyphonic Spree. Vychádza už o pár dní (19.6.), tak by sa patrilo trochu z neho ochutnať. Aby sme sa ale dostali k podstate. Klip k tej to pesničke sa skladá z viac ako 70 000 fotiek, nie je tam ani kúsok videa. Všetky zábery boli urobené počas desaťdňového turné po USA. Hovorí zakladateľ kapely Julie Doyle: "Bol to proces pokusu a omylu. Už od začiatku sme milovali tento koncept a myslíme si, že máme zaujímavé video, na ktoré môžme byť hrdí." Výsledok vyzerá takto:



Ak vás kapela oslovila, navštívte jej domovskú stránku alebo MySpace. Ak vás nebavila, dajte jej druhú šancu. Môj obľúbený song od skupiny: